DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bağımlılıktan kurtulmak için fırsat!

Bağımlılıktan kurtulmak için fırsat!

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi, bağımlılıktan kurtulmak için 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nün bir fırsat olduğunu bildirdi. Yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz ‘’Bırakabilirsin’’ mobil uygulamasında tütün bağımlılığından kurtulmak isteyenlere ihtiyaç duydukları destekleri sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

ABONE OL
9 Şubat 2024 16:07
Bağımlılıktan kurtulmak için fırsat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tütün ürünlerinin kullanımıyla mücadelesini sürdüren Türkiye Yeşilay Cemiyeti, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde tütün ürünlerinin ve elektronik sigaraların yarattığı risklere dikkat çekti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi tarafından ayıplan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘’Bağımlılıktan kurtulmak isteyen herkese destek olmak için buradayız. Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimizde ücretsiz danışmanlık hizmeti vererek sigarayı bırakma sürecinin her adımında yanlarında oluyoruz. T.C. Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz ‘’Bırakabilirsin’’ mobil uygulamasında tütün bağımlılığından kurtulmak isteyenlere ihtiyaç duydukları destekleri sunuyoruz.

Kurulduğu günden bu yana, 1 milyondan fazla çağrı alan Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimiz, danışanlarımızın bağımlılıkla mücadelesinde yol gösterici oluyor. En az 3 yüz yüze görüşmeye gelmiş olan danışanlarımıza yaptığımız anketlerde, bu yüksek memnuniyet oranı oldukça umut verici. T.C. Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz ‘Bırakabilirsin’ mobil uygulamasında tütün bağımlılığından kurtulmak isteyenlere ihtiyaç duydukları destekleri sunuyoruz.’’

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.