DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2040539-2,45%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakımevi projesini görüştüler

Bakımevi projesini görüştüler

Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, Ak Parti Edirne İl Seçim İşleri Başkanı Erdi Ertek ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Ezgi Yetkiner ile bir araya gelerek, yapılması planlanan bakımevi projesi konusunda görüş alışverişinde bulundular. Islattı, “Yaşam hakkı savunucuları olarak devasa barınaklar istemediğimizi bunun yerine bir tedavi merkezi isteğimizi kendilerine tekrar ilettik” dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 10:28
Bakımevi projesini görüştüler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın derneklerini ziyaretinde konuyu görüştüklerini belirterek, kurulacak yeni bakımevinde tedavi görecek tüm hayvanların fotoğraflandırılarak kayıt altına alınması konusunun önemini dile getirdiklerini kaydetti. Aydın, açıklamasında şunları kaydetti:

“Yaptığımız görüşmede projeye bir engelli ünitesi eklenmesi, yavru bölümünde hastalık riskinin minimuma indirilmesi için bir arada bulunmayacakları bölmeler eklenmesi, tekli bölme sisteminin tüm hasta hayvanlar için uygulanması, donanımlı bir laboratuvar kurulması, ameliyathane ekipmanlarının tüm tedavileri gerçekleştirebilecek şekilde arttılması, ölen hayvanların usulüne uygun gömülmesi, tedavisi biten hayvanların bakımevinde tutulmayarak yasaya uygun bir şekilde alındığı yere bırakılması, bakımevi personellerinin liyakate uygun olarak hayvansever kişilerden seçilmesi hususları konusunda karşılıklı fikir birliğine vardık.

Kendileri de bizlere seçilmeleri durumunda gerçekleştirecekleri bu projenin detaylandırılmasında hayvanseverlerin isteklerinin kendileri için önemli olduğunu ve bu konuda her zaman sivil toplumla ortak çalışarak şehrimizdeki kanayan bu yaraya en kısa sürede çözüm getireceklerini tekrar belirttiler.

Kendilerine bu proje için tekrar teşekkür ediyoruz.”  Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.