DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049595-1,83%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sedefçi’ye oy istediler

Sedefçi’ye oy istediler

ABONE OL
28 Mart 2024 10:18
Sedefçi’ye oy istediler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’ye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ardından Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, Edirne Milletvekili Mehmet Akalın da kente gelerek seçim çalışmalarına destek verdi.

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi Alipaşa Çarşısı’ndaki esnafı ziyaret etti. Sedefçi’nin seçim çalışmalarına destek veren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ile Edirne Milletvekili Mehmet Akalın esnaf ziyaretine eşlik etti.

Sedefçi ile esnafı gezen milletvekilleri Türkkan ve Özdemir İYİ Parti’nin Edirne’de ipi göğüslemeye çok yakın olduğuna dikkat çekerek, Sedefçi için oy istedi.

İYİ PARTİ’NİN VİZYON BELEDİYECİLİĞİ

Vatandaşları dinleyen Sedefçi, projelerini ve hedeflerini paylaştı, yerel yönetimlerde İYİ Parti’nin vizyonunu anlattı. Yerel seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti’nin yerel yönetim adaylarına verdiği destek ve bütüncül çalışmanın öneminin altını çizen Sedefçi, “Edirne’de İYİ Parti’nin vizyon belediyeciliğini iktidara taşıyacağız. Tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.