DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049655-1,61%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirne halkı kararını verdi’

‘Edirne halkı kararını verdi’

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Edirne ziyaretine ilişkin değerlendirmede bulundu. Başkan Engin, İYİ Belediyeciliğin meşalesinin Edirne'den yakıldığını belirterek" Edirne kararını vermiş, Edirneliler Edirne'yi İYİ'ler yönetecek diyor" dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 15:02
‘Edirne halkı kararını verdi’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Mart’ta Edirne’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnaf ziyareti yapan Meral Akşener, Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi ve ilçe belediye başkanları için oy istedi. Edirne’de coşkulu kalabalık olduğunu ve halkın teveccühünün kendilerini motive ettiğini belirten Başkan Engin, Akşener’in ziyaretinin ardından kısa bir değerlendirmede bulundu. Edirne’de nihai zafere 31 Mart gecesi ereceklerinin altını çizen Engin, ” Genel Başkanımız Meral Akşener Edirne’mize gelerek bizleri şereflendiren. Uzunköprü ve Keşan ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu ve vatandaşlara seslendi. Hemen akabinde de İYİ Parti İpsala Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katılım sağladık. Halkımızın yoğun katılımı 31 Mart gecesine ışık tuttu. Bizler inanıyoruz ki halkımız Edirne’de artık yeter diyerek işi hizmet ehline yani İYİ’lere devredecek. İYİ Parti belediyeciliğinde Edirne sosyal, siyasal, kültürel, ekonomik olarak vizyon ve misyon sahibi bir il olacak. Sadece merkez odaklı değil ilçe ve köy odaklı çalışmalar yapmak bizlerin boynunun borcudur. 7’den 70’e her kesime ulaşmak, tüm halkımızı ilgilendiren projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu ziyaretten anlaşıldı ki İYİ Belediyeciliğin meşalesi Edirne’den yakıldı. Edirne kararını vermiş, Edirneliler Edirne’yi İYİ’ler yönetecek diyor” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.