DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2052153-1,84%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirneliler yalana, talana oy vermez’

‘Edirneliler yalana, talana oy vermez’

Memleket Partisi Edirne Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Süheyl Tunçyürek, Pazar günü yapılacak seçimler için vatandaşlardan destek istedi. Tunçyürek, “Edirne Atatürk'ün kalesi, Atatürkçülerin yuvasıdır. Hiçbir tarikata, hiçbir gericiliğe, hiçbir talana oy vermezler. Edirne yıllardır rezil gibi Avrupa'ya açılan kapı; bunu düzeltmek de vatandaşlarımızın elindedir. Hep beraber Edirne’mizi yönetelim, beraber bu yalana, dolana, talana son verelim" dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 11:01
‘Edirneliler yalana, talana oy vermez’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Edirne Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Süheyl Tunçyürek, yaptığı yazılı basın açıklamasında Pazar günü yapılacak seçimin çok önemli olduğunu belirtti. Tunçyürek, açıklamasında şunları kaydetti:

“Edirne olarak çok önemli bir seçim geçiriyoruz. Adaylar çok çekişmeli bir yarışa girdi. Biz de bu yarışta iddialıyız ancak maddi konuda bir şeyi de belirtmek istiyorum. Yarıştaki mevcut partiler inanılmaz paralar harcıyorlar. Bu paranın kaynağı kişilerin maddi kaynakları ve partilerin hazineden aldığı destekler. Ancak bu harcanan ücretler inanılmaz boyutlara ulaştı. Ben partili biri değil sade bir vatandaş olarak sormak isterim: Bu harcanan paraların karşılığında geri dönüşü nasıl olacak? Bu kadar parayı nasıl telafi edecekler, merak etmemek elde değil!

‘SÖZ VERİYORUM’

Eğer belediye meclisine girersem, buradan tüm vatandaşlarıma söz veriyorum: Yalanın, talanın önüne geçmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Bizim Allah korkumuz var! Mevcut partilerden aday olan biri yıllardır Edirne Belediyesi’nin içerisinde ve tüm alınan kararlarda oyunu hep belediye için kullandı. Peki şimdi Edirne’nin bu hale gelmesinde payı olan biri, Edirne’yi düzeltecek mi? Diğer yandan diğer bir aday, iktidar 20 küsur senedir ellerinde ülkeye ne yaptılar da Edirne’yi düzeltecekler? Çok güzel bir sözüm vardır benim: ‘Ülkeyi Finlandiya yaptılar da Edirne’yi Helsinki mi yapacaklar?’ Buna kargalar bile güler.

‘HEP BERABER EDİRNE’MİZİ YÖNETELİM’

Edirneli vatandaşlarımız hakkın hukukun yanında olacaklardır ve mecliste ve başkanlıkta bizi destekleyeceklerinden şüphem yoktur. Edirne Atatürk’ün kalesi, Atatürkçülerin yuvasıdır. Hiçbir tarikata, hiçbir gericiliğe, hiçbir talana oy vermezler. Edirne yıllardır rezil gibi Avrupa’ya açılan kapı; bunu düzeltmek de vatandaşlarımızın elindedir. Hep beraber Edirne’mizi yönetelim, beraber bu yalana, dolana, talana son verelim.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.