DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22388000,98%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Elektrik kesintilerinden bıktık!’

‘Elektrik kesintilerinden bıktık!’

İYİ Parti Meriç İl Genel Meclisi Adayı ve geçmiş dönem İlçe Başkanı Ömer Ergin, Meriç ilçesinde yaşanan elektrik kesintilerine tepki göstererek, “Bu durum günümüz şartlarına hiç yakışmıyor” dedi.

ABONE OL
13 Şubat 2024 11:53
‘Elektrik kesintilerinden bıktık!’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Partili Ömer Ergin, Meriç ilçesinde sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi. Ergin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

‘’Meriç ve Meriçliler olarak elektrik kesintilerinden bıktık en son 12 Şubat 2024 Pazartesi günü öğle saatlerinde ilçe genelinde yaklaşık 3 saat elektrik yoktu. Elektik olmadığı gibi internet ve bazı mobil iletişim ağalarına da ulaşım sağlanamadı. Kısaca ilçede resmen hayat durdu. Bu durum günümüz şartlarına hiç yakışmıyor.

Bu durum ilk defa da yaşanmıyor. İlçe halkı olarak elektrik kesintilerine ve buna bağlı internet ve mobil iletişimin kesilmemesine dair kalıcı çözümler bulunmasını bekliyoruz. Ayrıca elektrik kesildiğinde arıza bildirmek için aradığımız 186 elektrik arıza ihbar hattına ulaşmak için çok fazla bekleme süreleri ile karşılaşıyoruz. Hatta bazen hiç ulaşamıyoruz. Elektrik kesilince ulaşılmayan mobil ağlar ve internet hizmetinin kesilmesi iş hayatı ve kamu hizmetlerini de olumsuz etkiliyor. Özelleştirilen ancak gerekli yatırımları yapmayan ve yaptırmayanlar sayesinde yaşadığımız elektrik kesintisi rezaletine artık son verilmeli ve yetkililerimizin günümüz şartlarına yakışmayan bu sorunu çözmek için acil adım atması gerekir.”  Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.