DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Halkın sesi olacağız’

‘Halkın sesi olacağız’

Milli Yol Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, kurucu İl Başkanlığını yaptığı Milli Yol Partisi’nden Edirne Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Köroğlu, “Biz halkın sesi olmak istiyoruz. Halkımızın isteklerini yerine getirmek istiyoruz. Milli Yol Partisi olarak Muhsin Yazıcıoğlu’nun yarım kalmış davasını yürütmek istiyoruz” dedi.

ABONE OL
20 Mart 2024 16:36
‘Halkın sesi olacağız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce 25 yıl görev yaptığı Büyük Birlik Partisi’nden ayrılan ve Milli Yol Partisi’nin kurucu İl Başkanlığını yapan Arif Köroğlu, Edirne Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Gazetemize açıklama yapan Köroğlu, Edirne’de bazı partilerde aday belirleme sürecinde yaşananlara dikkat çekerek, “Türkiye’de her siyasi partinin adaylarını halkın belirlemesi gerekirken ne yazık ki Edirne’de yaşananları gördük. CHP’nin aday belirlemede yaşananlar, partide demokrasi kalmadığını gösteriyor. AK Parti’de de asla halka sorarak bir belirleme yapılmadı. Bizde öyle değil, biz halkın sesi olmak istiyoruz. Halkımızın isteklerini yerine getirmek istiyoruz. Biz Milli Yol Partisi olarak Muhsin Yazıcıoğlu’nun yarım kalmış davasını yürütmek istiyoruz” dedi.

Köroğlu, açıklamasında şunları kaydetti:  

“Ben Edirne’yi düşünüyorum. Edirne halkının daha şefkatli bir belediye başkan adayı olacak, Edirne’mize halkımıza hizmet edecek birinin gelmesini arzu ediyorum. Çünkü adayları görüyorum. Parti yanlısı olmak Edirne halkına bir şey getirmeyecek. Edirne halkı buna layık değil bunun için aday oldum. Ben yıllardır Edirne’de yaşıyorum. Edirne’nin kaderiyle oynuyorlar. Edirne’de 10 yıldır AK Parti ile CHP ortak çalışıyor. Mevcut belediye başkan adayı, 5 yıllık AK Parti il başkanlığı döneminde, Recep Gürkan’ı hiç eleştirmedi. Yapılan hataların hiçbir zaman üstüne gitmedi. Recep Gürkan’ın aldığı cezaları, özellikle yurt dışı yasağını bizzat AK Parti il başkanı kaldırmıştır. Niçin kaldırdınız, bir ortaklığınız mı var? Bu samimiyetiniz neye dayanıyor? Şimdi de Belediye Başkan Adayı oldunuz. Milletimiz bunun hesabını size soracaktır.

Ben de diyorum ki; Ey Edirne halkı ayağa kalkın. Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözü var. ‘Kalk ayağa Türkiye’m kalk.’ Çünkü Türkiye’nin bu hale gelmesine sebep olanlar bunların ta kendisidir. Hiçbir zaman AK Parti’de CHP’de genel başkanlar halka sormuyor kendi bildiklerini yapıyorlar. Asla halkını düşünmüyorlar.

‘PERŞEMBE AKŞAMI İFTAR VERECEĞİZ’

Biz 21 Mart Perşembe akşamı parti binamızda iftar vereceğiz. Milletimize hayırlı ramazanlar diliyorum. Tüm Edirne halkına sesleniyorum; Şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nu tanıyan bilen ve beni tanıyan bilen herkesi Milli Yol Partisine oy vermelerini rica ediyorum. Ben Büyük Birlik Partisinin adayı değilim Milli yol Partisinin adayıyım. Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını Milli Yol Partisi olarak bizler yürütüyoruz.

Büyük Birlik Partisinin Genel Başkanı, Muhsin Başkanın davasını temsil etmediği için bizler Muhsin Başkanın yol arkadaşları olarak Milli Yol Partisini kurduk. Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını Milli Yol Partisi olarak bizler devam ettiriyoruz.”

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.