DOLAR 32,3796 -0.19%
EURO 34,7783 0.09%
ALTIN 2.439,090,03
BITCOIN 2020373-2,37%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İba’dan Edirnespor’a maddi destek

İba’dan Edirnespor’a maddi destek

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, futbolcuların birikmiş alacaklarını ödemekte sıkıntı yaşayan TFF 3. Lig temsilcisi Edirnespor'a maddi destekte bulundu.

ABONE OL
29 Şubat 2024 10:28
İba’dan Edirnespor’a maddi destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kulüpten yapılan açıklamada, İba’nın zor dönemden geçen takıma destek verdiği belirtildi.

İba’nın kulübün önünü açtığı aktarılan açıklamada, “Edirnespor olarak yaşadığımız sıkıntılı geçen bu süreçte, Edirnespor Kulübü ve camiası için elini taşın altına koyarak futbolcularımızın birikmiş peşinat ve maç primlerini ‘Edirnespor bizim kırmızı çizgimiz’ olarak gören ve kulübümüzü de bu dar boğazdan çıkartıp önünü açan Belgin İba hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki bizimlesiniz.” ifadelerine yer verildi.

“DESTEĞİN TÜM ŞEHRİMİZE ÖRNEK OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ”

Edirnespor Sınır Beyi Taraftarlar Derneği Başkanı Kıvanç Arda, verilen desteği memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

İba’nın sağladığı desteğin herkese örnek olması gerektiğini aktaran Arda, şunları kaydetti:

“Başarılı geçirdiğimiz sezonda takımımız üst lig için play-off potasındayken yaşanılan ekonomik sıkıntılar yüzünden bu durumda olmamız, kulübümüzün ekonomik olarak destek görmemesi bizleri derinden üzüyordu. Yıllardır hayalini kurduğumuz üst liglere bu kadar yakından şarkımızın böyle sebeplerden yarım kalmasından endişeleniyorduk. İçimizi rahatlatan açıklamayı kulübümüz paylaştı. Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı sayın Belgin İba tarafından futbolcularımızın birikmiş peşinat ve maç primlerinin ödenmiş olduğu haberini sevinçle karşılıyoruz. Bu vesileyle Belgin İba hanımefendiye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyor, takımımız ve şehrimiz için yapılan bu desteğin tüm şehrimize örnek olmasını temenni ediyoruz.” (aa)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.