DOLAR 32,3340 -0.33%
EURO 34,7311 -0.05%
ALTIN 2.435,82-0,10
BITCOIN 2018328-2,44%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karaağaç Ardaspor sınırları aştı

Karaağaç Ardaspor sınırları aştı

Karaağaç Ardaspor Kulübü Başkanı Birol Salçın, Edirne’de 'Kadınlar Sınırları Aşıyor' temasıyla düzenlenen turnuvayı değerlendirdi. Salçın, “İnşallah hep birlikte daha güzel işler yaparız. Edirnemizi daha güzel tanıtırız. Kadın futbolunun, Edirne futbolunun gelişmesine daha çok katkı sağlarız. Biz bu işin paydaşı olmaktan çok mutlu, onurluyuz” dedi.

ABONE OL
19 Mart 2024 11:55
Karaağaç Ardaspor sınırları aştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salçın, Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Kuzey Makedonya Kadın Futbol takımlarının katılımıyla 7-8 Mart tarihleri arasında Edirne’de, ‘Kadınlar Sınırları Aşıyor’ temasıyla düzenlenen turnuvanın büyük ilgi gördüğünü söyledi. Salçın, turnava sayesinde ülkeler arası dostluğun daha da arttığını ifade etti.

“VALİMİZ YUNUS SEZER’İ MUTLU ETTİK”

Salçın, şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz günlerde çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Hem Edirneliler hem Karaağaç Ardaspor olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde komşularımız Yunanistan, Bulgaristan ve Kuzey Makedonya’dan kadın futbol liglerinde mücadale eden üç takım davet ettik. Çok güzel bir organizasyondu, sahada çekişme vardı ama dostuk daha çok ön plana çıktı. İpi göğüsleyen taraf biz olduk. Bizim hakkımızda çok güzel şeyler söylüyorlar. Dost olduğumuzu, bundan sonra güzel işler yapacağımızı, sporun birleştirici gücünü kullanırsak daha güzel işlere imza atacağımızı… Bu hepimizi mutlu etti. Biz de Karaağaç Ardaspor camiası olarak böyle bir tecrübe edendik. Bize güvenenleri özellikle Sayın Valizim Yunus Sezer’i mutlu ettik. Bizi bu turnavada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel işler yaparız. Edirnemizi daha güzel tanıtırız. Kadın futbolunun, Edirne futbolunun gelişmesine daha çok katkı sağlarız. Biz bu işin paydaşı olmaktan çok mutlu, onurluyuz.”  Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.