DOLAR 32,2653 -0.04%
EURO 35,1277 0.08%
ALTIN 2.505,101,59
BITCOIN 21449852,52%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Lalapaşa artık CHP’de

Lalapaşa artık CHP’de

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde belediye 40 yıl sonra CHP’ye geçti. 31 Mart Seçimlerinde CHP’den Lalapaşa Belediye Başkanı seçilen Zafer Sezgin Geldi, görevi devralarak başkanlık koltuğuna oturdu. Çiçeği burnunda yeni Başkan Geldi, “Söz veriyorum Lalapaşa’da her şey güzel olacak” dedi.

ABONE OL
4 Nisan 2024 16:30
Lalapaşa artık CHP’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lalapaşa ilçesinin yeni Belediye Başkanı seçilen Zafer Sezgin Geldi, mazbatasını almasının ardından bugün düzenlenen törenle başkanlık koltuğuna oturdu. Geldi’nin görevine resmen başlaması nedeniyle düzenlenen törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Milletvekilleri Ediz Ün, Ahmet Baran Yazgan, CHP İl Başkanı Samet Kahraman ile partililer ve ilçe halkı katıldı.

Yeni Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi’ye Lalapaşa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nesrin Can tarafın belediyenin riyaset mührü teslim edildi. Geldi, Başkanlık makamına oturarak görevine resmen başlamış oldu.

İlçenin yeni Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, kendisinden önce görev yapan belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ederek, “Lalapaşa’ya hizmet onurunu yaşatan, beni bugün bu kürsüye çıkaran değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Söz veriyorum Lalapaşa’da her şey güzel olacak” dedi. Haber Bahar Oduncu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.