DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Miraç Kandilini kutladı

Miraç Kandilini kutladı

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Akıncı, merhamet kapılarının açıldığı, duaların kabul olduğu bu kutlu gecenin birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını diledi.

ABONE OL
5 Şubat 2024 13:57
Miraç Kandilini kutladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Üç ayların başlangıcında idrak edilen Regaip Kandilinin ardından feyz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını aktaran AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, “Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfidir. Bu bilinçle idrak ettiğimiz Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı, milletimizin ve tüm İslam âleminin asırlardan bu yana büyük bir coşkuyla idrak ettiği mübarek gecelerden biridir.” Dedi.

Akıncı, merhamet kapılarının açıldığı, duaların kabul olduğu bu kutlu gecenin birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını diledi.

Miraç mucizesinin gerçekleştiği bu mübarek gecede, üç ayların içerisinde, tövbe kapıları sonuna kadar açık olduğunu belirten Akıncı, “Dualarımızı bol bol edeceğiz. Müminlere namaz hediye edilen Miraç gecesinde namazımızı kılacağız. Miraç Kandili’nin gündüzü ve gecesini bu şuurla dolu dolu geçirerek, manevi dünyamızı aydınlatacağız. Miraç Kandili, içerisinde büyük hikmetler biriktiren, mucizelerle dolu bir zaman dilimi.” İfadelerini kullandı.

Başta Edirneliler olmak üzere tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutlayarak Akıncı, kandilin bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi, ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.