DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nuri Alço’dan AK Parti Adayına destek

Nuri Alço’dan AK Parti Adayına destek

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu’nun Yeni Mahallede düzenlediği mitinge sinema oyuncusu Nuri Alço da katılarak destek verdi. Engelsiz Yaşam Vakfı yardım çalışmaları kapsamında Keşan’a gelen ve Belediye Başkanı Helvacıoğlu’nun mitingine katılan Nuri Alço, kendisinin de Keşanlı olduğunu söyledi.

ABONE OL
26 Mart 2024 15:35
Nuri Alço’dan AK Parti Adayına destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitinglerini Yeni Mahalle’de sürdürdü. Düzenlenen mitinge Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Önder Özcan, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan, İstanbul Engelsiz Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İsmet Mercan ve gönüllüler Nuri Alço, Burak Kibar, Keşanlı Yaşam ve Nehir Aren, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Engelsiz Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İsmet Mercan tarafından bağışlanan 8 tekerlekli sandalye kabul edildi. Daha sonra Engelsiz Yaşam Vakfı’nın gönüllü sanatçıları Nuri Alço, Burak Kibar, Keşanlı Yaşam ve Nehir Aren’i mitinge konuk oldu.

Daha sonra ise Mustafa İsmet Mercan ise Mustafa Helvacıoğlu’na çıktığı yolda başarılar dileyerek, destek istedi.

Nuri Alço ise Keşanlı olduğunu dile getirerek, “Geçen yılda buradaydık. Başkanımızla birlikte yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okul malzemelerinden tutun tekerlekli sandalyeye kadar bağışta bulunduk. Herkesi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Yaşam, Kibar ve Aren’in şarklarını seslendirmesi ve plaket töreninin ardından mitingde konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “5 senede Yeni Mahalle’nin ne kadar değiştiğinin herkes farkında. 2’nci dönemde yapacak projelerimiz var. Millet Bahçesi, kaykay ve paten parkı, korku tüneli, kampüs parkı, bağlantı yolu yapacağız, ücretsiz WİFİ alanları, çocuk sokakları, kreş, sokak aydınlatmaları, ara sokaklar, parklara kamera takacağız ve okul bahçelerini düzenleyeceğiz. 5 yılda çok iş yaptık. Biz projelerimizi hazırladık ve laf olsun diye konuşmuyoruz. ‘Keşan Keşan oldu’ deniyor. Şimdi ikinci yarıya hazırız. Keşan’ı emin ellere bırakacağız, durduramayacaklar, enerjisini düşüremeyecekler” ifadelerini kullandı.

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.