DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘TÜİK’e göre veriyorlar, ENAG’a göre alıyorlar’

‘TÜİK’e göre veriyorlar, ENAG’a göre alıyorlar’

İYİ Parti Meriç İl Genel Meclis Üyesi Adayı ve geçmiş dönem İlçe Başkanı Ömer Ergin Ömer Ergin, iktidarın ödemelerde TÜİK’i baz aldığını, tahsilatlarda ise ENAG oranlarına göre tahsilat yaptığını öne sürdü. Ergin, “Düşük gösterilen enflasyon ile bilinçli olarak maaşların düşük olmasını dolayısıyla da bizleri daha da fakirleştiriyorlar” dedi.

ABONE OL
5 Şubat 2024 14:02
‘TÜİK’e göre veriyorlar, ENAG’a göre alıyorlar’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Partili Ergin, açıklamasında şunları kaydetti:

“Enflasyonu düşük gösterip buna göre politika uygularsanız hedefe ulaşmanız mümkün olmaz.  AKP hükümeti şimdiye kadar hiçbir hedefine ulaşamadı. Amaç hedefe ulaşmak da değil günü kurtarmak. Sorunu doğru belirleyip tespit etmezseniz çözümünüz de koyduğunuz hedef de işe yaramayacaktır.

Enflasyonu düşük gösteriyorlar, dövizi baskılıyorlar, ellerindeki medya ile de güllük gülistanlık gösteriyorlar. Bu iktidarın zararı gittikten sonra anlaşılır ama nasıl gidecek.

Kalp krizi geçiren hastanın kanayan parmağına pansuman yapıp krizin geçeceğini ummak olur.

Enflasyonu düşürmek, pahalılığı azaltmak için ortada bir plan da yok. Korkarım AKP günlük problemlere günlük çözümler uygulamakta. Deneye deneye doğruyu bulmak en pahalı yöntemdir demiş Konfüçyüs. AKP’nin propagandasını yıllarca dinledik. 22 yıldır da sonuç ortada.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.