DOLAR 32,5426 0.26%
EURO 34,9560 0.47%
ALTIN 2.435,03-0,14
BITCOIN 2057520-0,50%
Edirne
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yazgan’dan Sedefçi’ye cevap

Yazgan’dan Sedefçi’ye cevap

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ve CHP İl Başkanı Samet Kahraman, İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’nin “CHP anketlerde 3’ncü sırada” açıklamalarına cevap verdi. Yazgan,  “AK Parti’ye yandaşlık yaptığını halkımız gayet iyi biliyor ve bu pazar günü gerçekleşecek olan seçimde sandıkta cevabını en iyi şekilde verecektir. Ben mi, başka partilerden aday olup AKP’nin ekmeğine yağ sürmeye çalışıyorum, yoksa o mu?” dedi.

ABONE OL
29 Mart 2024 10:47
Yazgan’dan Sedefçi’ye cevap
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahraman da, Sedefçi’ye, “Biz kendimizi anketlerle değil sahada çalışarak anlattık. Biz hiç bir şekilde bu dönemde bir algı operasyonu yapanlara cevap vermedik” şeklinde cevap verdi.

CHP Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine CHP Edirne Milletvekili A. Baran Yazgan, CHP Parti Meclis Üyesi Ali Haydar Fırat, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Yücel Başkanlı ve basın mensupları katıldı.

“ANKET DEDİĞİ ŞEY BİZİM AVUCUMUZUN İÇİNDE”

Yazgan, şunları kaydetti:

“Bizler kendisi gibi laf değil iş üreten insanlarız. Öncelikle işimize bakıyoruz, siyasetimizi yapıyoruz, halkımızla iç içeyiz. Bunlara gerçektende cevap verme gereği duymamıştım. Şahsi hesaplaşmalar üzerinden bizim partimizi yıpratmaya çalışıyor. Açıkçası buna da üzülüyorum. Ben mi, başka partilerden aday olup AKP’nin ekmeğine yağ sürmeye çalışıyorum yoksa o mu? CHP’nin kimliğiyle siyaset yapan bir adam üçüncüye başka bir partiden aday oluyor ve burada diyor ki, ‘CHP, AKP’nin ekmeğine yağ sürüyor’ Tam anlamıyla cevap vermeye gördüğüm bir durum değil. Esas anket dediği şey bizim avucumuzun içinde ve yüreğimizde. Biz insanlarla her gün iç içeyiz. Biz insanlarda o samimiyeti görüyoruz, bize olan teveccühü görüyoruz. Kimseyle kavga etmemeye çalışıyoruz. Ama bu bize hakaret edilmesini ya da bizim hakkımızda olumsuz şeyler söylenmesini kabul ettiğimiz anlamına gelmiyor. Hiç merak ermesin kimin bu ilde AK Parti’ye yandaşlık yaptığını halkımız gayet iyi biliyor ve bu pazar günü gerçekleşecek olan seçimde sandıkta cevabını en iyi şekilde verecektir”

 “ALGI OPERASYONU YAPANLARLA İŞİMİZ OLMAZ”

Kahraman’da şunları söyledi:

“Biz kendimizi anketlerle değil sahada çalışarak anlattık. Biz hiç bir şekilde bu dönemde bir algı operasyonu yapanlara cevap vermedik. Seçimin kimler arasında olduğunu sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Hepimizin miting ve etkinliklerini çok iyi takip ediyorsunuz. Neyin ne olduğunu aslında sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Aslında en iyi anket sizlersiniz. Bu pazar yapılacak olan seçimde Edirneliler Filiz Gencan Akın başkanımızı o sandıktan çıkaracak ve belediye başkanı yapacaktır. Biz sürekli halka dokunduk, halkın dertlerini dinleyip neler yapabileceğimizi anlattık. Bundan sonra belediyeyi hep beraber halkımızla birlikte yöneteceğiz” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.