Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 10 Nisan 2026 Cuma günü Uzunköprü Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) temel atma törenine katılacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin temelini atmak için 10 Nisan Cuma günü Uzunköprü’ye gelecek. Ziyaret kapsamında Atatürk OSB’nin mevcut durumu yerinde değerlendirilecek. Yürütülen çalışmalar, gelinen son aşama ve yatırım sürecine ilişkin tüm detaylar Bakanlık düzeyinde ele alınacak.
Uzunköprü’nün ekonomik gelişimi açısından büyük önem taşıyan Atatürk OSB’nin tamamlanmasıyla bölgeye ciddi istihdam ve yatırım katkısı sağlaması öngörülüyor. Bakan ziyaretinin, sürecin hızlanması ve yatırımların ivme kazanması açısından kritik bir eşik olması bekleniyor. Haber Merkezi
GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026