AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde yaşanan olaylara tepki göstererek, polisin görevini yaptığını belirtti. Aksal, “Tamamen kendi iç meselelerinizi, kendi içinizdeki iktidar kavgalarınızı siyaset kurumunun geneline yansıtmayı ve toplumun huzurunu kaçırmayı başaramayacaksınız” dedi.
AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP İstanbul İl Başkanlığına Gürsel Tekin’in kayyum olarak atamasının ardından il başkanlığı önünde yaşanan olaylara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. “Hiç kimse kanunun üstünde değildir. Herkes hukuka uymak zorundadır” diyen Aksal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Kim olduğuna bakmadan beytülmala uzatılan o kirli elleri kırmak, Türk milleti adına yargının boynunun borcudur. Mahkeme kararlarını yok saymak, halkı sokağa dökmeye çalışmak hukuka meydan okumaktır. Polis görevini yapıyor. Devlet hukuka karşı her girişime gereğini yapar.
Belediyelerinizdeki yolsuzlukların ve kongrenizdeki hukuksuzlukların üzerini örtmek için ülkemizin huzur ve güven ortamını bozma çabanız amacına ulaşamayacaktır. Tamamen kendi iç meselelerinizi, kendi içinizdeki iktidar kavgalarınızı siyaset kurumunun geneline yansıtmayı ve toplumun huzurunu kaçırmayı başaramayacaksınız.” Haber Seyide Esen
GÜNDEM
08 Eylül 2025GÜNDEM
08 Eylül 2025GÜNDEM
08 Eylül 2025GÜNDEM
08 Eylül 2025GÜNDEM
08 Eylül 2025GÜNDEM
08 Eylül 2025GÜNDEM
08 Eylül 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.