Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan 42 yaşındaki Barış Tekdemir, önceki gün geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Tekdemir’in vefatı başta ailesi olmak üzere sevenlerini ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.
Barış Tekdemir için bugün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, Edirne Milletvekilleri Ahmet Baran Yazgan, Ediz Ün, meclis üyeleri, mesai arkadaşları ile ailenin eş, dost ve yakınları katıldı.
Törende Başkan Akın, Tekdemir’in annesine sarılıp gözyaşlarını tutamadı.
Barış Tekdemir’in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazını sonrası Yenişehir Mezarlığına defnedildi.
Biz de Edirne Yenigün Gazetesi ailesi olarak merhum Barış Tekdemir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Haber Seyide Esen
GÜNDEM
9 gün önceGÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025