evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18372740,36%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir mahalleyi üzen tayin

Bir mahalleyi üzen tayin

Edirne’de görev yaptığı okulu ve öğrencilerinin ihtiyaçları için inşaatlarda amelelik yapan, yaz aylarında saman balyası taşıyan, boş vakitlerini okulunu ve çevresini güzelleştirmek için harcayan Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ertan Çekiç, Fevzipaşa İlkokuluna atandı. Çekiç’in başka bir okula atanması öğrenci ve velilerin yanı sıra okulun bulunduğu Yeniimaret Mahallesi’nde üzüntüyle karşılandı. 

ABONE OL
24 Mayıs 2024 15:52
Bir mahalleyi üzen tayin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de görev yaptığı okulu ve öğrencileri için yaptığı fedakarca çalışmalara gündeme gelen Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ertan Çekiç, Edirne merkezde bulunan Fevzipaşa İlkokuluna atandı. Çekiç’in başka bir okula atanması öğrenci ve velilerin yanı sıra Yeniimaret Mahallesi’nde üzüntüyle karşılandı. Mahalle sakinleri atama kararına karşı geçtiğimiz günlerde imza toplayarak Edirne Valiliği’ne teslim etti.

Yaklaşık 5 yıldan beri Mithatpaşa İlkokulu Müdürlüğü görevinde bulunan Çekiç, okulu ve öğrencileri için yaptığı çalışmalarda gündeme geldi.

Yeniimaret Mahallesi’nde bulunan okulun ve öğrencilerin ihtiyaçları için yaz aylarında yevmiye ile saman balyası taşıyan, inşaatlarda amelelik yapan Çekiç, boş zamanlarını da okulunu ve çevresini güzelleştirmek için harcayarak geçirmişti. Çekiç, okulundaki ihtiyaç sahibi öğrenci ve aileleri için bulduğu sponsorlar sayesinde giyecek yardımının yanı sıra erzak paketleri de dağıtmıştı.

Okul Müdürü Ertan Çekiç, yaptığı çalışmalardan dolayı dönemin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmişti.

Ertan Çekiç’in yeni görev yeri Fevzipaşa İlkokulu’ndaki görevine 12 Temmuz’da başlayacağı öğrenildi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP