DOLAR 32,1877 0.04%
EURO 35,1307 -0.01%
ALTIN 2.461,89-0,22
BITCOIN 20993340,50%
Edirne
17°

KAPALI

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Şehrin göbeği patladı!

Şehrin göbeği patladı!

Edirne’de Saraçlar Caddesi girişinde meydana gelen su patlağı, caddeleri göle çevirdi. Yollardan adeta nehir gibi akan sular, trafikte seyreden sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı.

ABONE OL
22 Kasım 2023 15:29
Şehrin göbeği patladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin trafiğe kapalı caddesi Saraçlar’ın girişinde meydana gelen su patlağı, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir taraftan tonlarca su boşa akarken, diğer taraftan yollardan adeta nehir gibi akan sular hem sürücülere hem de yaya vatandaşlara zor anlar yaşattı.

 Kentte bir süredir Edirne Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları devam ederken, son günlerde kentin çeşitli mahallelerinde sık sık yaşanan su patlakları dikkat çekmeye başladı. Saraçlar Caddesi’nin girişinde sabah saatlerinde meydana gelen su patlağı arızası, ekiplerin çalışma yapmasına rağmen uzun süre onarılamadı.

TONLARCA SU BOŞA AKTI

Atatürk Bulvarı’ndan tonlarca su boşa aktı. Saraçlar Caddesi’nin girişinden hem caddeye hem de ana yola akan sular, vatandaşlara ve araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Adeta nehir gibi akan su nedeniyle vatandaşlar karşıdan karşıya geçmeye zorlandı. Bu arada Caddenin Selimiye Camii yönüne trafik akışı kesilerek araçlar Maarif Caddesi istikametine yönlendirildi.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Su patlağı nedeniyle ara caddede karşıdan karşıya geçemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar yaşanan olayı ‘rezalet’ şeklinde değerlendirirken, kimi vatandaşlar ise ‘alıştık artık’ ifadelerini kullandı. Bu arada Bulgaristan’dan gelen tur otobüsündeki yolcular, yağmur olmamasına rağmen yoldan akan sular karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.