Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) encümen üyeliğine tekrar seçilen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın için kutlama mesajı yayınladı. Balkanlı, “Edirne’mizin gururu, sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza umut olan ilk kadın Edirne Belediye Başkanımız Filiz Gencan Akın’ın, Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeliğine yeniden seçilmesini büyük bir mutluluk ve gururla karşıladık” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) encümen üyeliğine tekrar seçilen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın için kutlama mesajı yayınladı. Balkanlı mesajında şunları kaydetti:
“Edirne’mizin gururu, sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza umut olan, vizyoner çalışmalarıyla hem kentimize hem de partimize değer katan ilk kadın Edirne Belediye Başkanımız Sayın Filiz Gencan Akın’ın, Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeliğine yeniden seçilmesini büyük bir mutluluk ve gururla karşıladık. Sayın Belediye Başkanımız, ilk döneminde ortaya koyduğu başarılı performans, halk odaklı yönetim anlayışı ve yerel yönetimlerdeki güçlü temsiliyeti, Türkiye genelinde de takdir görmüş ve bu önemli göreve yeniden layık görülmüştür. Kendisi yalnızca Edirne’mizin değil, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partimizin yerel yönetimlerdeki vizyonunun da güçlü bir temsilcisidir.
Bu değerli görevi bir kez daha üstlenmiş olması, kentimiz adına olduğu kadar partimiz adına da onur vericidir. Sayın Başkanımıza bu yeni dönemde de üstün başarılar diliyor, kentimize ve ülkemize sunacağı katkıların artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz.” Haber Merkezi
GÜNDEM
12 Ekim 2025GÜNDEM
12 Ekim 2025GÜNDEM
12 Ekim 2025GÜNDEM
12 Ekim 2025GÜNDEM
12 Ekim 2025GÜNDEM
12 Ekim 2025GÜNDEM
12 Ekim 2025