Edirne Belediyesi, 2025 yılı Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisi’nin 2. taksit ödemeleri için son tarihin 1 Aralık 2025 olduğunu duyurdu.
Edirne Belediyesi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisi’nin 2025 yılı 2. taksit ödemelerini belediye veznelerinden, Edirne Belediyesi resmi internet sitesinden ya da e-Devlet üzerinden yapılabileceğini belirtti.
Belediye tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, “Vatandaşlarımızın dikkatine; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisi’nin 2025 yılı 2. taksit ödemelerinde son gün 1 Aralık 2025. Ödemelerinizi belediye veznelerimizden, resmî internet sitemizden veya e-Devlet üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Unutmayalım; süresinde yapılan her ödeme, şehrimizin hizmetlerine katkı demektir” ifadeleri kullanıldı.
Ödeme yapılabilecek Edirne Belediyesi vezneleri: Mali Hizmetler Müdürlüğü Hizmet Binası, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Abone Servisi, Tapu Müdürlüğü Hizmet Noktası, Babademirtaş Mahallesi Hizmet Noktası, Kıyık Veznesi, Baca Veznesi, Atatürk Kültür Merkezi Veznesi.
Haber Büşra Akıllı
GÜNDEM
7 gün önceGÜNDEM
12 Kasım 2025GÜNDEM
12 Kasım 2025GÜNDEM
12 Kasım 2025GÜNDEM
12 Kasım 2025GÜNDEM
12 Kasım 2025GÜNDEM
12 Kasım 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.