Edirne’de Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü organizasyonuyla “Nağmeden Gönüle Muhayyer Faslı ve İki Solist” konseri, sanatseverlerle buluştu.
Konser, Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu Konser Salonu’nda gerçekleşti. Sanat yönetmenliğini Yıldıray Öztürk’ün üstlendiği gecede, solistler Güzin Değişmez ve Murat Irkılata sahne aldı. Kulakların pasını silen konser alkışları toplamayı başardı. Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu Müdürü Gökçe Bahar Ercan, yağmurlu bir Edirne akşamında seyircilerle buluşmanın mutluluk verici olduğunu belirterek başka illerden gelen sanatçıları Edirne’de ağırlamayı çok sevdiklerini söyledi.

Türk musikisinin sevilen eserlerinin seslendirildiği programda, “muhayyer faslı” geleneğinin seçkin örnekleri dinleyicilere sunuldu. Edirneli sanatseverler konsere yoğun ilgi gösterdi. Haber Ergin Yıldız
GÜNDEM
22 Mayıs 2026GÜNDEM
22 Mayıs 2026GÜNDEM
22 Mayıs 2026GÜNDEM
22 Mayıs 2026GÜNDEM
22 Mayıs 2026GÜNDEM
22 Mayıs 2026GÜNDEM
22 Mayıs 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.