Dünya turizminin vazgeçilmez destinasyonlarından biri olan Edirne, her geçen gün marka değerini arttırıyor. Bu süreçte Edirne’nin artan turizm sektörünün sac ayağı olan turizm personelinin eğitimi, becerilerinin geliştirilmesi ve deneyim kazanması, sürdürülebilir kaliteli hizmetin temelini oluşturuyor. Edirne’nin ilk 3 yıldızlı konaklama işletmesi olan Şimşek Hotel, geleneksel olarak 15 yıldan beri hizmet kalitesini yükseltmek, sektöre kalifiye eleman yetiştirmek amacı ile kentin paydaşlarıyla iş birliği halinde personel eğitim toplantılarına devam ediyor.
Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü, Edirne Turizm Lisesi öğrencileri Şimşek Otelde bir araya gelerek bu eğitimi gerçekleştirdi.
Personel eğitimi kapsamında Edirne Şimşek otel adına Uzman Eczacı Çiğdem Şimşek Akıcı, “Sağlıklı Sunum, Trakya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünden Prof. Dr. Emel Gönenç Güler, “Turizm Sektöründe Sürdürülebilir Hizmet”, ODTÜ Gıda Mühendisliği doktora öğrencisi Gıda Yüksek Mühendisi Güneş Su Güler, “Gıda Güvenliği ve Hijyeni” konulu sunumlarıyla sektöre yeni adım atan öğrencilerin ve otel personelinin turizmde daha iyi hizmet vermesi için bir araya geldiler. Edirne Turizm Lisesi öğrencileri dahil olmak üzere bütün otel personeline yönelik yapılan eğitimin sonunda konuşmacılara ve katılımcılara plaket verildi.
Haber Bahar Oduncu
GÜNDEM
31 Temmuz 2025GÜNDEM
31 Temmuz 2025GÜNDEM
31 Temmuz 2025GÜNDEM
31 Temmuz 2025GÜNDEM
31 Temmuz 2025GÜNDEM
31 Temmuz 2025GÜNDEM
31 Temmuz 2025