evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18341070,44%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşini yapmayan belediye personeli yandı

İşini yapmayan belediye personeli yandı

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, işini yapmayan belediye personellerinin işten çıkarılacağını söyledi. Akın, “İşi iyi yapmayan, süreç içerisinde istediğimiz performansı sergileyemeyenlerle de yollarımızı ayıracağız. Bizim için önemli olan kişinin kimliği, adı, sıfatı değil işini ne kadar iyi yapıp yapmadığı” dedi.

ABONE OL
22 Mayıs 2024 15:27
İşini yapmayan belediye personeli yandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akın, bugün belediyenin sosyal tesislerinde basın toplantısı gerçekleştirdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akın, işini yapmayan personelle yol ayrımına gideceklerini ifade etti.

“VATANDAŞI MEMNUN EDEMEDİĞİMİZ TAKDİRDE DE TABİ Kİ DEĞİŞİKLİKLERİMİZ OLACAK”

Akın, şunları kaydetti:

 “Ben il geldiğimden itibaren şunu söyledim. ‘İşimizi düzgün, iyi yaptığımız takdirde yolumuza devam edeceğiz’ diye dolayısıyla bizim şu anda ekibimizde her hangi bir eksiklik yok. Sahada görünür arkadaşlarımız ama görünmeyen arkadaşlarımız da kendi alanları içerisinde çok kıymetli işler yapıyorlar. İşi iyi yapmayan, süreç içerisinde istediğimiz performansı sergilemeyemeyenlerle de yollarımızı ayıracağız. Bizim için önemli olan kişinin kimliği, adı, sıfatı değil işini ne kadar iyi yapıp yapmadığı. Dolayısıyla bu bir süreç. Herkes bu süreç içerisinde ne kadar iyi çalışma performansı sergilerse yolumuza devam edeceğiz ama işimizi iyi yapmadığımız takdirde, vatandaşı memnun edemediğimiz takdirde de tabi ki değişikliklerimiz olacak.

“ÇALIŞANLARIMIZI MAĞDUR ETMEMEYİ ÖNCELİKLİYECEĞİZ”

Kimin işini iyi yapıp yapmadığı ya da hiç yapıp yapmadığı konusunda bir yol ayrımına gideceğiz. Personel çıkarmaktan ziyade personelimizi etki alanları yaratarak nerede doğru kullanırıza daha çok önem veriyoruz. Tabi ki bütçemiz çok parlak bir bütçeyle karşı karşıya değiliz. Belki bu Türkiye’deki bütün belediyeler de böyledir. En azından sürdürülebilir bir bütçeye sahibiz. Bu da bizim nelere öncelik vereceğimizle alakalı. Biz her zaman vatandaşı, hizmeti öncelikleyeceğiz. Gerçekten çalışanlarımızı mağdur etmemeyi öncelikleyeceğiz.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.