Edirne’nin Ayşekadın semtinde işletmesini Şennur Üner’in yaptığı kadın giyim mağazası By Su Boutique, yeni yüzüyle hizmete açıldı. Mağazanın açılışını CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile Medresealibey Mahallesi Muhtarı Nesrin Günay yaptı.
Edirne’nin Ayşekadın semti kütüphane karşısında bulunan By Su Boutique, yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı. İşletmesini Şennur Üner’in yaptığı mağazanın açılış kurdelesini CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile Medresealibey Mahallesi Muhtarı Nesrin Günay kesti. Yazgan ve Günay, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Mağazanın yeni sahibi Şennur Üner, kadın giyimde genç ve büyük beden giysilerle hizmet vereceklerini belirterek, sektörde iddialı olduklarını söyledi. Haber Tunç Eryonar
GÜNDEM
28 Ağustos 2025GÜNDEM
28 Ağustos 2025GÜNDEM
28 Ağustos 2025GÜNDEM
28 Ağustos 2025GÜNDEM
28 Ağustos 2025GÜNDEM
28 Ağustos 2025GÜNDEM
28 Ağustos 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.