evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500,35%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadın muhtardan kadınlara özel tribüne destek

Kadın muhtardan kadınlara özel tribüne destek

Edirne Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nurcan Uzel, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Güreş Ağası Ufuk Özünlü’nün Sarayiçi Er Meydanı'na kadınlara özel bin kişilik tribün yaptıracağı yönündeki açıklamasına destek verdi. Uzel, “Kadın seyircilerimize pozitif ayrımcılık yapan, bizlerin rahatını ve konforunu önemseyen, biz kadınları böyle güzel bir düşünceyle onore eden Kırkpınar ağası Ufuk Özünlü’ye tüm kadınlarımızın nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

ABONE OL
11 Temmuz 2024 11:27
Kadın muhtardan kadınlara özel tribüne destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nurcan Uzel, yaptığı açıklamada bir anne olarak Kırkpınar’da kadınlara ve çocuklara özel tribün istediklerini belirtti. Yeni Kırkpınar Ağası Ufuk Özünlü’nün kadınlara özel tribün projesini desteklediğini belirten Uzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Kırkpınar ağası Ufuk Özünlü’nün kadınlara özel tribün açıklaması sanırım bazı kitleler tarafından yanlış anlaşıldı veya algı yaratılmaya çalışıldı. Kadınlara Özel tribün demek, bir annenin bebeğini rahatça emzirebileceği, altını alabileceği, kafesi, mescidi, tertemiz tuvaletlerinin olduğu bir alanın inşa edilmesi demek. Ben şahsım adına Ağa’nın açıklamasından haremlik selamlık bir durum çıkarmadım.

663 yıllık Kırkpınar’ın tarihinde böyle bir durum olmamış olamaz da.

Şehrimizden ve şehir dışından gelen kadın seyircilerimize pozitif ayrımcılık yapan, bizlerin rahatını ve konforunu önemseyen biz kadınları böyle güzel bir düşünceyle onore eden Kırkpınar ağası Ufuk Özünlü’ye tüm kadınlarımızın nezdinde teşekkür ediyorum.”

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP