evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18491241,01%
Edirne
27°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Karagülle, muhtar adayı oldu

Karagülle, muhtar adayı oldu

MHP Eski Edirne Belediye Meclis Üyesi Ahmet Karagülle, Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıkladı. Karagülle, “Mahallemizdeki sorunları biliyorum. Gerekli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olduğum için aday oldum” dedi.

ABONE OL
22 Ocak 2024 14:41
Karagülle, muhtar adayı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ahmet Karagülle, Edirne Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Karagülle, Lagom Hotel’de düzenlediği basın toplantısında ekibini tanıttı ve projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Mahallenin sorunlarını çözmek için yola çıktığını belirten Karagülle, açıklamasında şunları kaydetti:

‘SORUNLARI ÇÖZEN MUHTAR OLACAĞIM’

“Mahallemizde ilk olarak muhtarlık binası, pazar yeri, camii, okul, sağlık birimi, oyun alanları ve parkların yapılması için Valilik, Yerel Yönetim, İlgili Kurum ve Kuruluşlar ile koordineli çalışacağım. Mahallemizde yoğun bir yapılaşma olduğundan inşaat hafriyatlarını taşıyan araçlar ve alt yapıyı yapan firmaların çevreyi kirletmemeleri (etrafa bıraktıkları moloz, toprak, toz vs.) görüntü ve gürültü rahatsızlığı vermemeleri için ilgili birimlerle birlikte çalışacağım. Ulaşımın daha kolay ve daha çabuk olması için ana caddelerden toplu ulaşım araçlarının geçmesini ve caddelerin uygun yerlerine dinlenme banklarının konulması için elimden geleni yapacağım. Çöp konteynırları ile sokak aydınlatma lambalarının yenilenmesi için gerekli gayreti göstereceğim. Haşere ve dezenfekte aracının mahallemize sık sık gelmesini takip edeceğim. Oturan değil, çalışan, yaşlılar ile hastaları ziyaret eden ve sorunları çözen muhtar olacağım. Mahallemizde bakıma muhtaç, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımız ile başarılı öğrencileri tespit ederek yetkili birimlere bildirip yardım almaları için gereken özeni göstereceğim. Mahallemizde sahipsiz ve başıboş sokak hayvanlarını yardımsever ve hayvan sever halkımızla birlikte, zararlı olmayanların aramızda yaşamaları için gerekli çalışmaları yapacağız. Mahallemizde el sanatları ve beceri kurslarının açılmasına öncülük edeceğim.”

Muhtar Adayı Karagülle’nin ekibinde Gülsüm Dündar, Selin Şen, Kubilay Altan, Önder Dekçi, Bülent Polat, Müjdat Tanır, Sezai Baytar ve Halis Yalçın yer alıyor.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP