İstanbul’un Fatih ilçesinde özel bir firmada kurye olarak çalışan Kazakistan uyruklu Arif İsmailov’un silahla öldürülmesine ilişkin aranan Gürcistan uyruklu 2 şüpheli Edirne’de yakalandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında, cinayet şüphelilerinin bir araçla Edirne’ye geldiği bilgisi üzerine Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.
Kent girişinde durdurulan otomobilde şüphelilere rastlanmaması üzerine bölgede dron destekli arama çalışması başlatıldı.
Jandarma ekipleri, yurt dışına kaçmaya çalıştıkları belirlenen Gürcistan uyruklu oldukları belirlenen 2 kişiyi sınıra yakın bir noktada yaya olarak yakaladı.
Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Öte yandan söz konusu ihbarlı araç sürücüsü hakkında da “göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti” suçlarından adli tahkikat başlatıldı.
Dün, Balabanağa Mahallesi Zeynep Kamil Sokak’ta kimliği belirsiz kişi, özel bir firmada kurye olarak çalışan Kazakistan uyruklu Arif İsmailov’a silahla ateş ettikten sonra kaçmış, ağır yaralanan İsmailov hastanede yaşamını yitirmişti. (aa)
GÜNDEM
01 Nisan 2026GÜNDEM
01 Nisan 2026GÜNDEM
01 Nisan 2026GÜNDEM
01 Nisan 2026GÜNDEM
01 Nisan 2026GÜNDEM
01 Nisan 2026GÜNDEM
01 Nisan 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.