Geçtiğimiz yıl elektrikli bisikletiyle geçirdiği kaza sonucu yaralanan önce Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan sonra İstanbul’daki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Söylemez, burada yaşamını yitirdi.
Tüm çabalara rağmen hayata gözlerini yuman Söylemez, seneidevriyesinde mezarı başında anıldı. Ailesi, yakınları ve meslektaşları tarafından unutulmayan Söylemez için mezarı başında dua edildi.
Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve TRT Haber Edirne Temsilciliği Kameramanı olan Söylemez’in adı yaşadığı sokağa verişmişti.
Olay nasıl olmuştu
Söylemez, elektrikli bisikletiyle seyir halindeyken İlhami Ertem Caddesi’nde bir taksinin açılan kapısına çarparak ağır yaralanmıştı. Ambulansla ilk önce Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Söylemez, daha sonra İstanbul’daki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. 17 gündür yoğun bakımda tedavi gören Söylemez, yaşam mücadelesini kaybetti. Haber Ergin Yıldız
GÜNDEM
18 Ağustos 2025GÜNDEM
18 Ağustos 2025GÜNDEM
18 Ağustos 2025GÜNDEM
18 Ağustos 2025GÜNDEM
18 Ağustos 2025GÜNDEM
18 Ağustos 2025GÜNDEM
18 Ağustos 2025