evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18372740,36%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Tunca’daki pisliğin nedeni CHP Belediyesidir!’

‘Tunca’daki pisliğin nedeni CHP Belediyesidir!’

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ın Tunca Nehri’nin kirliliğini gündeme getirerek, ‘Pisliğin içinde yaşamak zorunda mıyız?’ şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Aksal, “Bu kirliliğin bir numaralı sorumlusu CHP’li Edirne Belediyesidir. Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisini çalıştırıp evsel atıkları Tunca ve Meriç nehirlerimize akıtmayı derhal durdurmalıdır” dedi.

ABONE OL
23 Temmuz 2024 13:40
‘Tunca’daki pisliğin nedeni CHP Belediyesidir!’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ın Tunca Nehri’ndeki kirliliği gündeme getirmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Yazgan’a cevap verdi. Aksal, kirliliğin sorumlusunun CHP’li Edirne Belediyesi olduğunu öne sürdü.

Milletvekili Aksal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bu pisliğin içinde yaşamak zorunda değiliz. CHP’li Edirne Belediyesi olarak pisliklerinizi nehre akıtmayın. Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisini Çalıştırın.

Sayın Vekil çok haklısınız. Bu pislik Edirne’mize ve Edirneli hemşehrilerimize reva değil.

Bu kirliliğin bir numaralı sorumlusu CHP’li Edirne Belediyesi Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisini çalıştırıp evsel atıkları Tunca ve Meriç nehirlerimize akıtmayı derhal durdurmalıdır.

CHP’li Edirne Belediyesine Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bu konuya ilişkin uyarı yapılmış ve cezai işlem uygulanmıştır.

Maalesef Edirne’mizde her yer çöp, her yer çukur, her yer çamur. Çöpler günlerce toplanmıyor. Yollar köstebek yuvası. Boşuna demiyoruz. CHP Belediyeciliği eşittir 3 Ç (Çöp+Çamur+Çukur) Belediyeciliği diye.” Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP