evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500,35%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zam kararı ulaşım esnafını sevindirdi

Zam kararı ulaşım esnafını sevindirdi

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, Edirne Belediye Meclisi’nde dün yapılan ulaşım zammının esnafı sevindirdiğini belirtti. Alınan zam kararına yönelik tepkilere sosyal medyadan yanıt veren Şahin, “Halkımızdan da anlayışlı olmalarını rica ediyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik dengeler bizleri de fazlasıyla zorluyor. Lütfen hakaret boyutuna varan kelimelerle bizleri ve ailelerimizi üzmeyin” dedi.

ABONE OL
5 Haziran 2024 10:31
Zam kararı ulaşım esnafını sevindirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, Edirne Belediye meclisinde alınan ulaşım zammı kararının ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısında, içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar ve maliyet hesaplarında yaşanılan artıştan dolayı odamıza müracaat eden taksici ve toplu taşıma esnaflarımızın fiyat artış taleplerini değerlendirerek, taşıyan esnafımızın ve taşınan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamayacağı şekilde tarifelerimizi güncelleyen Belediye Başkanımız Sn. Filiz Gencan Akın’a ve bize destek olan Belediye Meclis Üyelerine esnafım adına teşekkür ederim.

   Lakin alınan bu zamlar karşısında bizler ulaşım esnafı olarak değerli halkımızdan da anlayışlı olmalarını rica ediyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik dengeler bizleri de fazlasıyla zorluyor. Mazotta, benzinde ve araçların değişen parçalarında, araçların vergilerinde, çalışan şoförlerin maaş, sigorta vb. ödemelerinde neredeyse her ay artış yaşanmakta.

  Lütfen sosyal medyada vb. yerlerde şahsımıza ve esnafımıza itibar zedeleyici, hakaret eğilimli sözler kullanmayınız. Sonuçta bizler de bir doktor gibi, bir öğretmen gibi, bir market sahibi gibi, bir fırıncı gibi, bir kasap gibi, bir lokantacı yahut emeğiyle evine ekmeğini götürmek için çalışan diğer esnaflar gibiyiz. Bizlerin de sorumlu olduğumuz eş ve çocuklarımız var. Halkımızdan istirham ediyorum lütfen hakaret boyutuna varan kelimelerle bizleri ve ailelerimizi üzmeyin.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP