DOLAR 32,3865 -0.19%
EURO 34,7838 0.08%
ALTIN 2.429,36-0,37
BITCOIN 2017052-2,19%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne maratonuna beş yıldız geliyor

Edirne maratonuna beş yıldız geliyor

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, Avrupa Atletizm Birliği Yol Koşuları Direktörü Marko Vasic’i 1 Eylül 2024’te gerçekleşecek olan 9. Uluslararası Edirne Maratonu’na davet etti. Akdağ, Edirne Maratonuna Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen 3 yıldız sertifikanın önümüzdeki süreçte beş yıldıza tamamlanacağını açıkladı.

ABONE OL
12 Şubat 2024 15:24
Edirne maratonuna beş yıldız geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, kulüp sekreteri Barış Erpençe ile birlikte Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen özel yol yarışmaları koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Akdağ, Avrupa Atletizm Birliği Yol Koşuları Direktörü Marko Vasic ile görüştüklerini ve 1 Eylül 2024’te yapılacak Edirne Maratonuna davet ettiklerini kaydetti. Akdağ, “Marco Vasic ile yaptığımız görüşmede 9. Uluslararası Edirne Maratonu’nun Avrupa Atletizm takviminde görünür olması için gerekli çabayı göstereceğini ifade ettiler. Ayrıca kendisini Edirne Maratonuna davet ettik, katılım göstereceğini belirtti. Vasic’ten Uluslararası Edirne Maratonu’nun Avrupa atletizm birliğinden almış olduğu üç yıldız sertifikanın yükseltilmesi ile ilgili talebimiz oldu. Bu sertifika Türkiye’de özel yol yarışları kapsamında sadece uluslararası Edirne Maratonuna verilmiş bir sertifika. Pandemiden dolayı bu sürecin dondurulduğunu ama önümüzdeki süreçte Uluslararası Edirne maratonu beş yıldız sürecinin tamamlanacağını ifade ettiler” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.