DOLAR 32,2779 0.04%
EURO 34,9759 -0.03%
ALTIN 2.459,840,57
BITCOIN 20262191,97%
Edirne
14°

KAPALI

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Edirneli yüzücülerden uluslararası başarı

Edirneli yüzücülerden uluslararası başarı

Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları ile birlikte Bulgaristan’ın Burgas şehrinde düzenlenen “11th Swımmıng Talent Cup” müsabakalarında Edirneli yüzücüler Poyraz Tezen ve Ege Sırma ülkemizi temsil etti. Sporcular ile birlikte kafileye davet edilen Edirnespor Su Sporları Kulübü antrenörü Deniz Erkek ve Poseidon Spor Kulübü antrenörü Osman Taşkıran da Türkiye’yi uluslararası platformda temsil ederek Edirne’yi gururlandırdı.

ABONE OL
29 Nisan 2024 14:55
Edirneli yüzücülerden uluslararası başarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“MİLLİ MÜSABAKALAR ÖNCESİ ÇOK ÖNEMLİ BİR DENEYİM KAZANDIK”

Müsabakalar hakkında değerlendirmede bulunan Edirnespor Su Sporları Kulübü antrenörü Deniz Erkek, “Sporcumuz Poyraz Tezen ve benim ilk uluslararası tecrübemiz oldu, Türkiye Yüzme Federasyonumuza bizlere bu güzel atmosferi yaşattığı için teşekkür ediyoruz, ileriki yıllarda katılacağımız milli müsabakalar öncesi çok önemli bir deneyim kazandık. Sporcumuz müsabakada başarılı dereceler etti, daha da önemlisi uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmenin onurunu yaşadık” dedi.

“EDİRNE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK”

Poseidon Spor Kulübü Antrenörü Osman Taşkıran da “Türkiye Yüzme Federasyonumuzun yapmış olduğu bu önemli proje sayesinde sporcularımız ve bizler hem uluslararası tecrübe kazanıyoruz hem de ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz, bu sebeple federasyonumuza teşekkür ediyoruz. Müsabakalar sporcum ve benim adımıza başarıyla tamamlandı. Edirne’yi en iyi şekilde temsil ettik” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.