DOLAR 32,3964 -0.14%
EURO 34,8046 0.15%
ALTIN 2.438,630,01
BITCOIN %
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Fenerbahçeliler “Zaferin Rengi” filmini izledi

Genç Fenerbahçeliler “Zaferin Rengi” filmini izledi

Edirne Genç Fenerbahçeliler Topluluğu üyeleri,  “Zaferin Rengi” isimli sinema filmini izledi.Topluluk üyeleri Edirne Erasta AVM Cinemarine’de “Zaferin Rengi” isimli sinema filmini bir araya gelerek pür dikkat izledi. Filmin öncesinde topluluğun 21. yıl videosu da yayınlandı.

ABONE OL
17 Şubat 2024 16:57
Genç Fenerbahçeliler “Zaferin Rengi” filmini izledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gruptan yapılan yazılı açıklamada, şunlara yer verildi:

“Türk spor tarihine damgasını vurmuş, Fenerbahçemizin en önemli futbol başarılarından biri olan ve milli bir zafer etkisi yaratan General Harington Kupası’nın şanlı hikâyesiyle taçlanan; 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylardan hareketle Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alan Zaferin Rengi filmini Edirne Genç Fenerbahçeliler olarak hep birlikte izledik. Bizleri ağırlayan Necdet Bey ve Erhan Bey ile değerli Edirne Erasta AVM Cinemarine Ailesi’ne teşekkür ederiz.” Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.