DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pera Cimnastik Bulgaristan yolcusu

Pera Cimnastik Bulgaristan yolcusu

ABONE OL
14 Mayıs 2024 17:03
Pera Cimnastik Bulgaristan yolcusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin cimnastik sporundaki yükselen değeri Pera Cimnastik Kulübü, Bulgaristan’da düzenlenecek olan Uluslararası Alegro Cup Ritmik Cimnastik turnuvasına katılmak üzere Bulgaristan’ın Şumen kentine yola çıktı. Pera Cimnastik Kulübü kurucusu ve aynı zamanda antrenörlerinden olan Banu Seri, “Edirne’nin cimnastik sporunda tekrar eski parlak günlerine dönüşünün adımlarını atıyoruz” dedi.

Edirne Pera Cimnastik Kulübü, Bulgaristan’da düzenlenecek olan Uluslararası Alegro Cup Ritmik Cimnastik turnuvasına katılacak. Kulübün kurucu ve antrenörü Banu Seri, Edirne’nin jimnastik sporundaki başarısının artacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Pera Cimnastik olarak kuruluşumuzun üzerinden geçen kısa sürede çok güzel yol aldık. Özellikle son yapılan kulüpler arası Türkiye Şampiyonasında sporcularımızın gösterdikleri üstün performans ile takım olarak 42 takım arasında ilk 15 takım arasına girmeyi başardık. Bu başarılar Pera Cimnastik isminin her geçen gün daha fazla tanınmasına yol açıyor. Özellikle son Türkiye Şampiyonası sonrasında oradaki otoritelerden de çok güzel dönüşler aldık. Böylece aynı zamanda Edirne’nin de cimnastik sporunda tekrar eski parlak günlerine dönüşünün de adımlarını atıyoruz.

Bulgaristan’da düzenlenen Alegro Cup turnuvasına davet edilmemiz de bunun önemli bir göstergesi. Ülkemizi bu turnuvada temsil edecek tek kulüp olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu önemli turnuvaya performans grubu sporcularımızdan oluşan 10 kişilik bir kafile ile katılıyoruz. Bu tip uluslararası organizasyonların sporcularımızın gelişimi için çok önemli olduğunu düşünüyor ve bu turnuvayı da bu anlamda önemli bir fırsat olarak görüyoruz.

Ayrıca Pera Cimnastik olarak sporcularımızı sürekli destekleyen ve her zaman bizimle birlikte uyum içinde olan velilerimize de buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu sporda ailenin desteği, kulüple uyumu çok önemli ve biz Pera Cimnastik olarak velilerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımız ile birlikte bu güçlü aile ortamına sahip olduğumuzu görüyoruz. Bu birlikteliğin de bizi her geçen gün kulüp olarak çok daha yukarılara taşıyacağına ve Pera Cimnastik Ailesi olarak daha da güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.