21-23 Temmuz tarihleri arası Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen U-11 U-13 Kadın Serbest Güreş Müsabakalarında U-11 58 kilogramda Türkiye Şampiyonu İl Özel İdare Spor Kulübü Güreşçisi Derin Enginar, MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Enginar’a spor yaşamında başarılar diledi. Tokluoğlu, başarılı sporcuya çeyrek altın takdim etti.
Tokluoğlu, şunları kaydetti: trwin
“Spora ve sporcuya her konuda destek veriyoruz. sporcularımızın her zaman yanındayız. Partimizin Özel Kalem Müdürü Arzu Enginar’ın kızı partimizin en geç Asena’sı, Derin Enginar Ankara’dan şampiyonlukla geri dönmüş olup hepimizi gururlandırmıştır. Başta Antrenörlerini ve onu yetiştiren ailesini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” Haber Merkezi
GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.