TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ruhan Timur ve yönetimi ziyaret eden İba, “Edirne’mizin ihtiyaçlarını ve Oda mensuplarının beklentilerini görüştük, şehrimizin gelişimi noktasında değerli fikirlerine başvurduk. Edirne’nin ve toplumun ihtiyaçlarını ön planda tutarak, kamu yararını gözeterek iş birliğimizi artırarak sürdüreceğiz.” Dedi.
Daha sonra Edirne Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (EDSİAD) Başkanı İsmet Açıkgöz’le bir araya gelen İba, kentteki istihdam için sanayicilerin önemine değindi.
Açıkgöz’le fikir alışverişinde bulunan İba, “Edirne’mizin gelişimi ve istihdam artışına yönelik çözümler için, sanayicilerimizle de işbirliği ve koordinasyon içinde olmayı sürdüreceğiz. Her kesimden, her sesten, herkesten Edirne’yi dinleyecek, Edirne’yi hep birlikte yöneteceğiz.” Şeklinde konuştu.
Ardından Edirne Kahveciler ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Hakan Gönay ve yönetimle görüştü.
Talep ve şikayetleri dinleyen İba, misafirperverliklerinden dolayı Gönay ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Daha sonra Edirne Pazarcılar Manavlar Seyyar Satıcılar Esnaf Odası’na geçen İba, Başkan Şeref Hasır ve yönetimle bir araya geldi.
Yerel yönetimlerin toplumdaki önemine vurgu yapan İba, “Yerel yönetimlerin en doğru ve destekleyici şekilde iletişimde olması gereken meslek gruplarından olan oda üyelerimiz yararına yapacaklarımızı görüştük. Hem vatandaş için hem de seyyar satıcılar, pazarcı ve manavlar için; en ideal, en temiz ve düzenli alış verişin yolunu açacağız.” Diye konuştu.
Haber Merkezi
GÜNDEM
15 gün önceGÜNDEM
29 gün önceGÜNDEM
05 Şubat 2025GÜNDEM
05 Şubat 2025GÜNDEM
05 Şubat 2025GÜNDEM
05 Şubat 2025GÜNDEM
05 Şubat 2025