DOLAR 32,2623 0.01%
EURO 34,7147 -0.02%
ALTIN 2.401,690,07
BITCOIN 2014566-1,39%
Edirne
26°

KAPALI

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP’de ön seçim heyecanı

CHP’de ön seçim heyecanı

CHP Edirne Belediye Başkan Adayını belirlemek için ön seçim yapılacak.

ABONE OL
27 Ocak 2024 11:38
CHP’de ön seçim heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Parti Meclisi’inden çıkan karara göre önümüzdeki hafta Edirne Belediye Başkan Adayını ön seçimle belirleyecek. Üyelerin vereceği oyla CHP Edirne Belediye Başkan Adayı belirlenecek ve CHP seçim çalışmalarına başlayacak.  Geçtiğimiz akşam Parti Meclisi gece geç saatlere kadar sürdü ve ön seçim kararı çıktı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise adaylıktan çekildiğini duyurdu. Sosyal medyadan paylaşım yapan Gürkan, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile adayımızın önseçimle belirlenmesi ve önseçime katılmayacağımı, örgütün belirlediği adayın kazanması için sonuna kadar çalışacağımızı ve Edirne’yi tekrar kazanacağımızı kendilerine ilettim. Kendileri de bu önerime çok olumlu yaklaşarak Edirnemiz de adayımızın önseçimle belirlenmesinin en doğru karar olduğunu belirttiler” ifadelerine yer verdi.

CHP’nin Edirne’deki tüm ilçe Belediye Başkan Adayları ise belli oldu. 3 ilçede ön seçimle adaylar belirlenirken diğer ilçelerde ise atama yapıldı.  Keşan Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkan adayı Cenan Tetik, Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden ön seçimle üyeler tarafından seçildi. Süloğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Ormankıran, Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Sezgin Geldi, Enez Belediye Başkan Adayı Özkan Günenç, Keşan Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özcan, Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, Meriç Belediye Başkan Adayı Erol Dübek ise atamayla aday gösterildi.

CHP’den Edirne Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ayhan Murat Dursunoğlu, Bülent Bacıoğlu, Ergun Türkyılmaz, Filiz Gencan Akın, Serkan Liznak, Seyfi Alp Üzmen,  Şükrü Ciravoğlu ve Harika Taybıllı’nın isimleri bulunuyor.

Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.