DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22306151,47%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Hayat pahalılığı insanların ayarını bozdu’

‘Hayat pahalılığı insanların ayarını bozdu’

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, işsizlik ve hayat pahalılığına vurgu yaparak, “Gençler işsiz, hatta emekliler bile çalışma çabası içine girmiş. Türk milleti gelirini kaybediyor. Alın terinin karşılığını zaten alamıyor. Devasa enflasyon karşısında artık direnemiyor. Hayat pahalılığı, mültecilere aktarılan kaynaklar ve sarayın pervasız harcamaları güzelim ülke insanının bütün ayarlarını bozdu” dedi.

ABONE OL
2 Kasım 2023 18:02
‘Hayat pahalılığı insanların ayarını bozdu’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir süre önce Memleket Partisi Edirne İl Başkanlığına atanan Süheyl Tunçyürek, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

 “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını coşkuyla kutladığımız bugünlerde ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma idealini milletçe gerçekleştirmek için çalışıyor ve çabalıyoruz. Onun bize miras bıraktığı laik cumhuriyetin ikinci yüzyılında da bu mirasın yılmaz bekçileri olma mücadelemize devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını; İstiklal Marşı’nda ayağa kalkmayanlara, her bayram hasta olanlara, Atatürk resimlerini devlet kurumlarından kaldıranlara, andımızı okullardan çıkaranlara ve hatta daha da ileri gidip Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil eden T.C. harflerini kaldıranlara inat, Atamıza ve verdiği o muhteşem mücadeleye yakışır şekilde kutlamamız gerektiğinin farkında ve bilincindeyiz.

‘EMEKLİLER BİLE ÇALIŞMA ÇABASI İÇİNE GİRMİŞ’

Türk insanı işsiz, Türk gençliği işsiz. Hatta emekliler bile çalışma çabası içine girmiş. Türk milleti gelirini kaybediyor. Alın terinin karşılığını zaten alamıyor. Devasa enflasyon karşısında artık direnemiyor. Hayat pahalılığı, mültecilere aktarılan kaynaklar ve sarayın pervasız harcamaları güzelim ülke insanının bütün ayarlarını bozdu. Türk halkı beslenemiyor, doymaya çalışıyor. O da pazara akşam giderse. Büyük Türk milleti mevcut düzen yüzünden kredi kartı, tüketici ve ihtiyaç kredileri ile ayı geçirmeye çalışıyor.

‘MUHALEFETİ MUHALEFET ETMEYE ZORLUYORUZ’

Memleket Partisi, Türkiye’nin çeşitli sorunlarını etkisiz muhalefetten günler haftalar önce dile getiriyor. Bize kurulduğumuz ilk günden itibaren muhalefete muhalefet yapmakla itham edenlere de şunu diyoruz ki; biz muhalefete muhalefet etmiyoruz biz aslında muhalefeti muhalefet etmeye zorluyoruz.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP