DOLAR 32,2739 0.04%
EURO 34,6990 -0.07%
ALTIN 2.405,290,23
BITCOIN 2020180-1,65%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Merkez İlçe yönetimi belli oldu

AK Parti Merkez İlçe yönetimi belli oldu

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında görevi yeni devralan Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve yeni yönetimiyle bir araya geldi.  AK Parti olarak Edirne’de görevlerinin çok büyük olduğunu ifade eden İba, “Edirne'mizi hak ettiği değere ulaştırmak için çalışmak, her gün bir öncekinden daha çok ve daha büyük bir azimle çalışmak bizim için bir vazifedir! Edirne’miz için hep birlikte yürümeye devam!” şeklinde konuştu.

ABONE OL
31 Ekim 2023 06:24
AK Parti Merkez İlçe yönetimi belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, haftalık olarak gerçekleştirdikleri olağan yönetim kurulu toplantısında görevi yeni devralan Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve yeni yönetimiyle bir araya geldi. Haftalık gündemin değerlendirildiği toplantıda yeni merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri teşkilat üyeleriyle tanıştı.

  Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Engin Makak ile uyum içerisinde mahalle, esnaf ve hane ziyaretlerine ilk günden itibaren başladıklarını ve doludizgin aralıksız programları gerçekleştirdiklerin ifade eden Başkan İba, “Biz Edirne’mizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük bir aile olduk. Engin Başkanımız da bu ailenin bir parçası olarak bugün bizlerle Merkez İlçemizin yeni yönetimini tanıştırdı. Biliyoruz ki bu tanışma, çok büyük adımların da habercisi olacak. Bu toplantımızdan sonra yarından itibaren; geleceğe daha güçlü adımlar atarak şehrimize hizmet etmenin onurunu hep birlikte yaşayacağız.” Dedi.

“EDİRNE’MİZİ HAK ETTİĞİ DEĞERE ULAŞTIRMAK BİZİM İÇİN BİR VAZİFEDİR”

AK Parti olarak Edirne’de görevlerinin çok büyük olduğunu ifade eden İba, “Edirne’mizi hak ettiği değere ulaştırmak için çalışmak, her gün bir öncekinden daha çok ve daha büyük bir azimle çalışmak bizim için bir vazifedir! Bu görevin bilinciyle gecemizi gündüzümüze katmaya, tek tek her bir hemşehrimize dokunmaya, her biriyle iletişimde olmaya devam edeceğiz. Unutmayın ki, birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok. Hep birlikte Edirne diyerek bir olmak, birlik olmak Edirne’yi daha güzel yarınlara taşıyacak olan en önemli araçtır. Edirne’miz için hep birlikte yürümeye devam!” şeklinde konuştu.

AK Parti Edirne Merkez İlçe yönetiminde ise şu işimler yer alıyor:

Engin Makak, Ahmet Akgün, Bülent Yıldırımlı, Levent Şakarer, Mustafa Taş, Olcay Şentürk, Kazım Deveci, Aziz Gül, Ömer Bahar, Hülya Çörekçi, Hayrullah Hüdaverdi, Gürkan Yalçınsoy, Serkan Akgül, Gürkan Saka, Mümine Esenkal, Abdulğafur Bulut, Müge Civan, Yeşim Sözütok Andıç, Ali İhsan Yavuz, Onur Selam, Tamer Göze, Fehime Eker, Onur Uskan, Fatih Coşkun, Cem Cartoğlu, Aykut Uymur, Habibe Avcu, Zuhal Biçer, Gürcan Banya, Pınar Bodur, Talha Mehmet Özdemir, Ahmet Ahmetoğlu, Gürsel Dertli, Cemil Göçmen, Eray Çınar, Erkan Tuna, Erol Ayar, Aykut Mizarlar, Özkan Çınar, Gökçe Çarpçır, Cafer Duran, Seçkin Yenilmez, Gökalp Süzan, Gökhan İşi ve İsah Yıldırım.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.