DOLAR 32,2123 0.02%
EURO 35,1066 0.24%
ALTIN 2.529,801,18
BITCOIN 2161049-0,13%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Hep birlikte başaracağız’

‘Hep birlikte başaracağız’

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmaları kapsamında hane ziyaretlerine devam ediyor. İba ‘Hep Birlikte Edirne’ ve 'Hane Hane Edirne' programı çerçevesinde vatandaşlarla gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2024 14:15
‘Hep birlikte başaracağız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Hep Birlikte Edirne” sloganıyla çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne Emekli Öğretmenler Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Nazmiye Özdemir ve üyelerle bir araya gelen İba, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecek nesilleri emanet ettiği değerli öğretmenlerimizin tecrübelerinden, önemli fikirlerinden istifade ettik. Edirne’mizin hizmetkarı olmak için çıktığımız bu yolda, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizle ve bu mesleğe emek vermiş çınarlarımızla daima bir arada olacak, daima gönül birliğimizi sürdüreceğiz.” Dedi.

Daha sonra hane ziyaretlerine geçen İba, ilk olarak Barutluk Mahallesi sakinlerinden Melike Yumurtacı’nın evine misafir oldu.

Ziyarete Yumurtacı’nın komşuları da katıldı. İba, Yumurtacı ailesine misafirperverlikleri için teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Yediden yetmişe derler ya, işte tam olarak böyle bir ortamda, hemşehrilerimle çok hoş bir akşam yaşadık. Güzel sohbetleri, sıcacık çayları, gönülden destekleri ve konukseverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Sözlerimiz var, her birine çok daha güzel bir Edirne inşa edeceğiz. Hep birlikte başaracağız.”

İba, ardından Barutluk Mahallesi TOKİ mevkisi sakinlerinden Yılmaz ailesinin evine konuk oldu.

Aile ve misafirlerle sohbet eden İba, “Özel evlatları, melek kalpli Neslihan’ın cana yakınlığı, enerjisi gecemizi aydınlattı. Neslihanımız ve tüm özel meleklerimiz için çalışmalarımız hazır. Her biriniz, Edirne’mizin özel değerlerisiniz. Hep birlikte Edirne diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ardından Şükrüpaşa Mahallesi sakinlerinden Nilgün ve Uğur Irmak çiftinin evlerine konuk olan İba, davetten dolayı duyduğu memnuiyeti dile getirdi.

İba’nın son ziyareti Barutluk Mahallesi sakinlerinden Nigar ve Ziya Cule çiftinin evi oldu. Ziyarette İba’ya MHP İl Başkan Yardımcımız Hafife Balkan Delen de eşlik etti.

Güzel ev sahiplikleri için aileye teşekkür eden İba, “Güzel ev sahiplikleri, Edirne’miz için bizlerle paylaştıkları hayalleri ve umutları için çok teşekkür ediyorum. Biz biriz, hep birlikte Edirne’yiz.” Şeklinde konuştu. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP