DOLAR 32,2549 0.13%
EURO 35,4108 0.3%
ALTIN 2.506,950,26
BITCOIN 2135561-1,13%
Edirne
20°

KAPALI

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü verildi

100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü verildi

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Servet Altay’a Kalp ve damar hastalıkları alanında enflamasyon, yeni nesil antikoagülanlar, yeni kardiyak risk faktörleri konularında uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları" nedeniyle 100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü verildi. Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Altay, “Bu ödülü almam bir günlük değil bir ömür verilen emeğin sonucu” dedi.

ABONE OL
28 Aralık 2023 12:34
100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü verildi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri”ne layık görülen bilim insanlarına ödülleri törenle takdim edildi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Servet Altay’a Kalp ve damar hastalıkları alanında enflamasyon, yeni nesil antikoagülanlar, yeni kardiyak risk faktörleri konularında uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle 100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü verildi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Servet Altay, ödülü almaktan büyük gurur duyduğunu belirtti. Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün akademik hayatımın en onurlu günlerinden birini yaşıyorum. Yapmış olduğum bilimsel çalışmalardan dolayı 100.yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ne layık görüldüm. Bu ödülü almam bir günlük değil bir ömür verilen emeğin sonucu… Bu noktaya gelmemde her zaman yanımda olan başta annem, babam, eşim ve aileme; akademik hayatim boyunca birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma; ilkokuldan bugüne üzerimde emeği olan tüm hocalarıma teşekkür ederim. Cumhuriyetin 100. Yılını kutlarken, 100.yıl ödülünü alan biri olarak bu ülkeyi bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e minnetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.  Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP