DOLAR 32,2279 0.16%
EURO 35,1176 0.03%
ALTIN 2.461,37-0,25
BITCOIN 2098693-1,35%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

5’inci dönem için kolları sıvadı

5’inci dönem için kolları sıvadı

Edirne merkez Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tasmalı, dört dönemdir muhtarlık yaptığı mahallede beşinci dönem için aday olduğunu açıkladı. Nüfus yoğunluğu nedeniyle mahallenin Şükrüpaşa, Atatürk ve Cumhuriyet Mahallelerine bölündüğünü söyleyen Tasmalı, iki azasının da yeni mahallelerden muhtar adayı olduğunu belirtti. Tasmalı, “Ben mahalle sakinlerimden son kez 5 yıl daha destek istiyorum. Altyapıdan sonra üst yapıyı da tamamlayıp yüzümün akıyla mahallede gezmek istiyorum” dedi.

ABONE OL
24 Ocak 2024 16:51
5’inci dönem için kolları sıvadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

  Edirne’nin nüfus yoğunluğu bakamından en büyük mahallerinden biri olan Şükrüpaşa Mahallesi’nde 4 dönemdir muhtarlık görevini sürdüren İrfan Tasmalı, son kez 5 yıl daha mahalleye hizmet istediğini belirterek, tekrar aday olduğunu açıkladı. Şükrüpaşa Mahallesi’nin nüfus yoğunluğu nedeniyle Belediye Meclisi kararıyla 3 mahalleye bölündüğünü belirten Tasmalı, aza olarak görev yapan Ahmet Şahin Es’in Atatürk Mahallesi’nden, Selma Oluçay’ın ise Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu kaydetti.

Tasmalı, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Şükrüpaşa Mahallesi üçe bölünerek Atatürk ve Cumhuriyet Mahalleleri oldu. Mahallemizin nüfusu 60 bini buluyordu.  Şu anda Şükrüpaşa Mahallesi 20 bin, Atatürk Mahallesi 20 bin, Cumhuriyet Mahallesi’nde ise 10 bin kayıtlı nüfusumuz var. Kayıtsızlarla birlikte toplam nüfus 60 bini buluyor. Ben 4 dönemdir Şükrüpaşa Mahallesi’nin muhtarlığını yapıyorum. Daha önce bir dönem belediye meclis üyeliği yapmıştım. Şu anda 5’inci döneme adayım.

 AZALAR MUHTAR ADAYI OLDU

Yanımda görev yapan azalarımdan Ahmet Şahin Es, Atatürk Mahallesi’ne muhtar adayı oldu.  Azalarımızdan Selma Oluçay, Cumhuriyet Mahallesine muhtar adayı oldu. Onlara da başarılar diliyorum. Mahallemize yakışır hizmet yapabilecek arkadaşlarımız olduğuna inandığım için onlara aday olmalarını söyledim. Tekrar muhtar olursam son olarak abilik yapacağım dedim. İnşallah mahalle sakinleri de takdir eder, onları muhtar yaparlar.

‘MAHALLEMİZDE ÜST YAPININ TAMAMLANMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM’

 Mahallemizin zaten altyapısı, kanalizasyonu, suyu, yolların çoğun yapıldı. Bunların üst yapıları kaldı. Yeni seçilecek olan Belediye Başkanımızdan biz tarafsızca hizmet isteyeceğiz. Muhtarlar bıkmadan usanmadan Valilikten, Belediyeden hizmet isterler, ne kadar yaptırırlarsa mahalle de muhtar da mutlu olur. Hizmet için daha ihtiyaçlarımız var. Gençlerimize spor sahaları yapılacak. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’nde 133 dönümlük bir alanda parkımız yapılacak. Göletten daha güzel bir alan olacak. İnşallah bunlar da biter, Edirne’nin çok müstesna parklarından biri olur. Tabyalarımız var, onarılıyor zaten. Çok güzel olacak inşallah.

 Ben mahalle sakinlerimden son kez 5 yıl daha destek istiyorum. Üst yapıyı da tamamlayıp yüzümün akıyla mahallede gezmek nasip olsun” dedi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.