Edirne Atatürk Mahallesi, Turan Dursun Caddesi’nde 6 gündür rögardan sızan atık su, mahalleliyi canından bezdirdi.
Mahalle sakinleri, durumdan şikayetçi olduklarını, Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünü arayarak kanalizasyon sorununu ihbar ettiklerini ama sorunun çözüme kavuşmadığını ifade etti.
Tüm bina ve caddelerde kötü kokunun hâkim olduğunu belirten vatandaşlar suyun aktığı yerde diyaliz merkezi olduğunu, merkezde yatan hastaların da bu konudan dolayı rahatsız olduklarını söyledi. Belediye görevlilerine sorunun iletildiğini ama üzerinden 6 gün geçmesine rağmen sorunun çözüme kavuşmadığı kaydedildi. Haber Merkezi
GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.