DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22851442,06%
Edirne
31°

AÇIK

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Abdurrahman Mahallesi’ne genç muhtar adayı

Abdurrahman Mahallesi’ne genç muhtar adayı

Edirne’de taksici esnaflarından 32 yaşındaki Halis Ercan Karabulut, Abdurrahman Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Aza adaylarının da genç bir kadrodan oluştuğunu söyleyen Karabulut, mahallenin ihtiyacı olan tüm hizmetleri yapacağını, muhtarlık binasının mesai saatlerinde sürekli açık olacağını belirtti.

ABONE OL
3 Şubat 2024 10:13
Abdurrahman Mahallesi’ne genç muhtar adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de taksici esnaflarından Halis Ercan Karabulut, Abdurrahman Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu söyledi. Genç, dinamik bir ekiple mahalleye hizmet için yola çıktıklarını belirten Karabulut, yapmayı hedefledikleri çok sayıda projesi olduğunu kaydetti.

Projelerinden bazılarını anlatan Karabulut, mahalleye yardımlaşma derneği kuracaklarını, ihtiyaç sahiplerine destek olacaklarını, evde bakıma muhtaç mahalle sakinlerine evde bakım hizmeti sağlanacağını kaydetti. Mahallenin tüm eksiklerinin gerekli mercilere ulaştırılacağını ifade eden Karabulut, hobi kursları açacaklarını, kültür turları düzenleyeceklerini, 0-3 yaş bebekler için gerek görüldüğü takdirde bebek masajı yapılacağını aktardı. Muhtar Adayı Karabulut ayrıca, mahallede yaz aylarında açık hava sinema kurularak Yeşilçam geceleri düzenleneceğini, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verileceğini kaydetti.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.