DOLAR 32,2218 0.05%
EURO 35,1233 0.28%
ALTIN 2.524,420,96
BITCOIN 2150550-0,69%
Edirne
17°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Adaylarımız yıldız gibi parlayacak’

‘Adaylarımız yıldız gibi parlayacak’

ABONE OL
8 Ocak 2024 12:06
‘Adaylarımız yıldız gibi parlayacak’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, aday tespit komisyonlarının çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını söyledi. Edirne İl ve ilçelerde belediye başkan adayı listelerinin büyük ölçüde netleştiğini dile getiren Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel idare Kurulu Üyesi Sinan Tekin, önümüzdeki günlerde adaylarını açıklayacaklarını belirtti.

Saadet Partisi ve Milli Görüş’ün belediyecilikte bir marka olduğunu kaydeden Tekin, “Milli Görüş belediyeciliği Türk siyasi hayatında marka haline gelmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da sık sık bahsettiği 94 ruhunun asıl sahibi Saadet Partisi’dir. Bu anlayış, bir takım altyapı ve üstyapı çalışmalarının dışında insana dokunan ve insanı merkeze alan bir anlayıştır, inşallah Edirne İl, ilçe ve belde belediyelerimizi bu anlayış ile tanıştıracağız. Adaylarımızı açıkladığımızda milletimiz adaylarımızın bir yıldız gibi parladığını görecek” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.