DOLAR 32,2480 -0.09%
EURO 35,0232 -0.2%
ALTIN 2.480,780,60
BITCOIN 21404680,83%
Edirne
23°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akın’dan 1 Mayıs emek ve dayanışma günü mesajı

Akın’dan 1 Mayıs emek ve dayanışma günü mesajı

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Alın teriyle, emeğiyle çok zor şartlar altında ekmeğini kazanan ve Edirne’mize, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

ABONE OL
30 Nisan 2024 16:13
Akın’dan 1 Mayıs emek ve dayanışma günü mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Gencan Akın, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldiğimizden beri kaynaklarımızı doğru kullanmak, çalışanlarımızın haklarını eksiksiz teslim edebilmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada işçi ve emekçiler tarafından birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde hep birlikte meydanlarda olacağız.

Emekçilerimiz, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğümüz çalışmalarımızın, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşıdığı bilinciyle; alın teriyle, emeğiyle çok zor şartlar altında ekmeğini kazanan ve Edirne’mize, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.