DOLAR 32,4507 0.06%
EURO 34,7633 -0.17%
ALTIN 2.434,940,01
BITCOIN 20609350,48%
Edirne
13°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘AKP Milletvekilleri lüks yaşamda sınır tanımıyor’

‘AKP Milletvekilleri lüks yaşamda sınır tanımıyor’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, AK Parti Milletvekilinin istakoz paylaşımına tepki gösterdi. Balkanlı, “Bu durum sadece bir AKP Milletvekilinin kişisel tercihi gibi görünse de iktidar milletvekillerinin lüks içinde yaşama düşkünlüklerinin yansımasıdır” dedi.

ABONE OL
15 Nisan 2024 17:36
‘AKP Milletvekilleri lüks yaşamda sınır tanımıyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’li Balkanlı, açıklamasında şunları kaydetti:

“Ülkemizde tüm toplumsal kesimlerin  ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu bir dönemde, AKP milletvekillerinin halkın yaşadığı zorluklara duyarsız kalmaları kabul edilemez bir durumdur. Halkımı geçim zorlukları ile uğraşırken AKP Milletvekilinin Fransa’da lüks restaurantlarda istakoz yediği ve bu anı sosyal medyada paylaşması halkın sorunlarından ve halktan ne kadar çok uzaklaştıklarını göstermektedir. Bu durum sadece bir AKP  Milletvekilinin kişisel tercihi gibi görünse de iktidar milletvekillerinin lüks içinde yaşama düşkünlüklerinin yansımasıdır.

Ülkemizde işçiler, memurlar,emekliler, öğrenciler, kadınlar, anneler ve gençler ekonomik sıkıntılar içinde boğuşurken, bir milletvekilinin lüks tüketim alışkanlıklarını sosyal medyadan paylaşması, halkın gözünde büyük bir tepkiye neden olmuştur. Bu durum AKP milletvekillerinin  halkın gerçek sorunlarına büyük bir  duyarsızlıkla kayıtsız kaldıklarını  ve halkın  yaşadığı sıkıntıları umursamadıklarını göstermektedir.

 Milletvekilinden, halkın yaşadığı ekonomik zorlukları anlaması ve onların temel ihtiyaçlarına duyarlı olması beklenirdi. Ancak maalesef, bu durum göstermektedir ki bazı siyasi temsilciler, halkın gerçeklerinden kopmuş durumdadır. Kendi lüks tüketim alışkanlıklarından dolayı  halkın refahı ve mutluluğu için çaba gösterme ihtiyacı hissetmemektedirler..

Bu nedenle AKP milletvekilinin bu tutumunu kınıyor ve halkın gerçek sorunlarına duyarlılık göstermesi gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Milletvekillerinin halkın temsilcisi olduğunu unutmamaları gerekir.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.