DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Arzu ettiğimiz Edirne’ye birlikte ulaşacağız’

‘Arzu ettiğimiz Edirne’ye birlikte ulaşacağız’

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarına devam ederek kentteki çeşitli oda ve dernekleri ziyaret etti. Oda ve derneklerin temsilcileriyle görüşen İba, “Edirne’miz için, hayallerimiz, umutlarımız var hemşehrimizin sesini duymaya ve duyurmaya sözümüz var. Arzu ettiğimiz Edirne’ye birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
6 Şubat 2024 13:04
‘Arzu ettiğimiz Edirne’ye birlikte ulaşacağız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saha çalışmaları kapsamında Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Cüneyt Keskin ve yönetimini ziyaret etti.

Dilek ve beklentilerin konuşulduğu toplantının verimli geçtiğini ifade eden İba, “Edirne’mizin iş insanlarına, esnafına, ticaret erbablarına, üreticilerine destek veren değerli meslek grubunun dilek ve beklentilerini konuştuk, görüştük. Nazik kabulleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ardından Edirne Diyarbakırlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Dernek Başkanı Mehmet Yazgan ve yönetim ekibiyle görüştü.

Edirne’yi Edirne yapanın, içinde yaşayan vatandaşlar olduğunu belirten Başkan Adayı İba, “Her kimlikten, her kültürden hemşehrimizin sesini duymaya ve duyurmaya sözümüz var! Edirne’yi, hep birlikte yönetmeye talibiz… Bu şehri birlikte güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Saha çalışmaları kapsamında görüşmelerine ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne Karadenizliler Derneği’ni de ziyaret etti.

İba, Dernek Başkanı Şenol Ekşi, dernek yönetimi ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu. Belediye Başkan Adayı İba, “Değerli Derneğimize, ev sahiplikleri ve kıymetli önerileri için çok teşekkür ediyorum. Edirne’miz hepimizin. Bu şehri yaşayan, bu şehri yaşatan her bir hemşehrimizle bir arada olacak, hepimizin arzu ettiği Edirne’ye birlikte ulaşacağız!” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.