DOLAR 32,4048 0.13%
EURO 34,8033 0.02%
ALTIN 2.403,100,27
BITCOIN 19299753,77%
Edirne
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Akın Ankara’da

Başkan Akın Ankara’da

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı. Partili tüm Belediye Başkanları ve İl Başkanları, Çalıştay öncesinde Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti.

ABONE OL
20 Nisan 2024 13:38
Başkan Akın Ankara’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Merkezinde 31 Mart seçimlerinden sonra Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenlendi. Ankara’daki Çalıştay’a Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın yanı sıra partili tüm belediye başkanları ve il başkanları katıldı.

Çalıştay öncesi Genel Başkan Özgür Özel, parti yöneticileri ve belediye başkanları ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Özel başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldi. Özel’in mozoleye çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği Çalıştayı için Ankara’dayız. Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde tüm Belediye Başkanlarımız ve İl Başkanlarımız ile birlikte Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktık” dedi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.